Estetică medicală

Pentru consultații și intervenții de estetică medicală, vă așteptăm într-o atmosferă caldă, cu dotări moderne și medici cu experiență.
Estetică medicală

Estetică medicală la Clinica Ștefarimed din București

Echipă dedicată de Medici Esteticieni

Ce este Medicina Estetică?

Medicina estetica este o specializare medicală, ce are ca obiect reintinerirea, pierderea in greutate si remodelarea corporala. Medicina estetica cuprinde toate procedurile medicale utilizate in domeniul estetic, cu exceptia interventiilor chirurgicale care necesita anestezie generala si un mediu specific desfasurarii lor.
Stefarimed

Injectări cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță produsă în mod natural de organism, care are rolul de a hidrata fibrele de colagen și elastină și de a reține apă în țesuturi. Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă, producția de acid hialuronic scade, iar consecința este apariția ridurilor, laxitatea și deshidratarea pielii.

Acidul hialuronic injectabil este obținut în laborator, este biodegradabil și se prezintă sub forma unui gel transparent, pur, elastic și ușor de modelat, astfel încât să ofere un aspect cât mai natural.

La Ștefarimed folosim acid hialuronic de înalta calitate, sigur și cu rezultate dovedite, iar procedurile de injectare sunt realizate doar de medici specialiști și acreditați.
Stefarimed

Mezoterapie facială

Mezoterapia injectabilă este o procedură non-chirurgicală și minim invazivă cu efecte rapide și de durată. Aceasta oferă rejuvenarea facială, pentru tratarea vergeturilor și pentru tratarea căderii părului. Procedura de mezoterapie presupune efectuarea unor micro-injecții la nivelul dermului superficial cu substanțe special concepute.
Substanța special concepută pentru procedura de mezoterapie reprezintă un cocktail de ingredienți activi – vitamine, aminoacizi, minerale, antioxidanți și acid hialuronic. Acest cocktail are rolul de a induce o biorevitalizare dermului, de a trata specific problemele, fără efecte adverse, de a stimula producția de colagen și creșterea părului.

Beneficiile mezoterapiei injectabile:
Mezoterapia are efecte spectaculoase în rejuvenarea pielii (față, gât, decolteu, mâini), dar și în tratarea vergeturilor și stimularea creșterii părului.
✔️ Îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii
✔️ Are rol de prevenție pentru procesul de îmbătrânire cutanată;
✔️ Diminuează cearcănel
✔️ Generează un efect de lifting facial, datorită stimulării neocolagenezei
✔️ Are efect de umplere a ridurilor
✔️ Estompează cicatricile și petele pigmentare
✔️ Ameliorează aspectul pungilor de sub ochi
✔️ Diminuează cearcănele
✔️ Tratează vergeturile
✔️ Stimulează creșterea părului datorită vitaminelor și mineralelor conținute.
Suntem alături de tine

Credem în comunicarea sinceră, în informarea corectă și completă a fiecărui pacient și într-o atitudine empatică.

Programează-te acum